Make your own free website on Tripod.com


Assalamualaikum.

Terlebih dahulu saya ingin mengucapkanb beribuan terima kasih kerana berkesudian mengunjungi laman web ini. Laman web ini dibuat khas untuk memberi kesenangan kepada anda untuk melihat keputusan-keputusan peperiksaan bagi peperiksaan besar Sekolah-Sekolah di Negara Brunei Darussalam. Saya berharap dengan adanya laman web ini ianya akan mempermudahkan anda. Namun saya tidak menjamin dapat menyiarkan semua keputusan kerana saya bukannya mengambil keputusan itu terus dari Jabatan Pendidikan tetapi saya mendapatnya dari kawan saya.Namun saya akan berusaha untuk mendapatkannya secepat yang saya mampu.

Saya ucapkan Tahniah kepada yang berjaya dan kepada yang tidak berjaya, janganlah bersedih sangat kerana anda masih mempunyai peluang untuk memajukan diri anda. Mungkin masa belum lagi menyebelahi anda.

Dan kepada sesiapa yang boleh mendapatkan keputusan-keputusan peperiksaan dengan cepat saya berharap anda dapat bekerjasama dengan saya dengan menghantarnya ke baruya232@yahoo.com.

Dan untuk makluman anda laman web ini salah satu kandungan di http://www.geocities.com/baruya232 .

Senarai keputusan Peperiksaan:

 

Keputusan Peperiksaan Bagi Tahun 2004

O-Level (webpage)

N Level 2004 (ZIP)

PMB 2004 (ZIP)

PSR 2004(ZIP

 

Keputusan Peperiksaan Bagi Tahun 2003

PMB 2003

O level 2003(webpage) [but not properly arrrange]
O level november2003(download first then run your Winzip)
A level 2003(Webpage) [but not properly arrange]
A level november2003(download first then run your winzip)

 

Jika anda tidak dapat meng access file yang anda download dari laman web ini, masalah yang anda hadapi ialah anda tidak mempunyai unzip software. Sila tekan disini untuk mendownload software untuk mengunzipped dan cara-cara meng install serta cara-cara mengunzip file. 
free hit counter

Homepage : http://www.geocities.com/baruya232

E-mail : baruya232@yahoo.com